Kto tu nie czyta... To że prawie 300 postów napisałeś ja 69 to neiz znaczy ze nie umiem czytac ze zrozumieniem. Czytaj to aż do skutku, bo ja za 1-ym razem zrzumialem
Wybacz De Lorche ale z toba tez nie da sie dogadac ;/ ja o jednym ty o jednym. Samyas w temacie Techniki Walki PISAL ZE RYCERZE POWINNI UZYWAC TECHNIK JAPONSKICH ITD.
ze mna da sie dogadac jezeli gadsz sensownie...wiem ze napisal takie rzeczy ale nie kazdy jest mistyrzem. On TYLKO zapropownowal on wcale nie kazał "słuchajcie walczymy jak samuraje" to sie zdarza kzademu ze blad napisze ale tutaj on ma calkowaitya racje tylko ty jeszcze dobrze teego nie przeczytales by zrozumiec
Nie. Krótko to on na pewno nie napisal zwięźle tymbardziej na temat tak ale tylko ze swojego punktu widzenia. Jak to chyba Dagobert napisal mozna odtwarzac np księcia czy cus...nie trzeba by7c chlopem. A nawet chlopi nie zyli samemu w lesie tylko z siekierką
ale on mowil ze dlaniego sredniowecze to nie las tylko zycie tak ja dawniej sie zylo. Pomysl o żulach co są w lesie, czy oni tez odtawarzaja sredniowiecze, bo ich na turniejach nie widzielam
Czerny, jezeli nie da tu sie z kims dogadac - to tylko z Tobą Ja już się wolę kłócic z adminami niz z 12 latkiem, ktory sam siebie nazywa "czarnym rycerzem" Ja ksywke de lorche zawdziecam kumplom ktorzy mnie tak przeszywali. nazywaja mnie tez jurand wiec zmieniam ksywke z delorche na jurand. czarny czytaj uwaznej posty
Nie rozumiem cie de lorche...naprawde nie rozumiem masz cos do mojej ksywki naprawde mozemy skonczyc te dyskusje bo to jest zalosny/smieszne Do tyle o Wielki De Lorche i Jurandzie w jednym
jak chcą niech sie kłuca ich sprawa oni dostaną pierwsi ostrzeżenie a nie ja(mam taka nadzieje) Uważam że nie mamy nic do tego kto sobie jaką ksywke dobiera Ja mam taka ksywke ponieważ interesuje sie też XVIII w i tyle
We pillage, we plunder, we rifle and loot. Drink up me 'earties yo ho!
Ja sie nie czepiam jego ksywki - tylko ze sobie ja nadal... w jego bractwie nawet on giermkiem nie jest. Czarny- jak na sredniowiecze to brak ci pokory. a wierz mi ze wole sie klocic z adminami niz z 12 latkiem...I dokladniej czytaj te posty...a wracajac do tematu to samyas NIE POROWNUJE SAAMURAJOW DO RYCERZY