Autor |
Bractwo Pilnie poszukiwane ! |
wiedzmin Użytkownik
|
Dodane dnia 23/02/2007 21:25 |
|
|
Witam Wszystkich ! Mam 16 lat a od Dzieciństwa interesuje mnie bron biała i epoki z nią zwiazane lecz niestety mieszkam w małym mieście a mianowicie Dziwnowie (Dziwnów) mozna powiedziec ,, na zarzyciu,, (bo słowo na za***** pewnie bedzie ocenzurowane ;p) ale do rzeczy tak jak napisałem nie mam doświadczenia w zwiasku z bractwami o walce mam pojecie niewielkie ale szukam bractwa w okolicy dziwnowa a jak takiego nie ma prosze o podanie bractw w zachodniopomorskim ktore mogly by mnie przyjac. wiem ze doswiatczeni uzytkownicy pewnie zbesztaja mnie ze stworzylem niepotrzebnie nowy temat sorki ale to byla potrzeba chwile Zgóry dzieki ! |
|
Autor |
RE: Bractwo Pilnie poszukiwane ! |
Lampka Użytkownik
|
Dodane dnia 23/02/2007 21:33 |
|
|
Nie będę oryginalny w mojej odpowiedzi, ale skorzystaj z bagrita, z tym, ze zamiast Zarzycia wyszukuj w oparciu o większe miasto, które w Twych okolicach sie znajduje |
|
Autor |
wiedzmin Użytkownik
|
Dodane dnia 23/02/2007 21:36 |
|
|
Czytałeś Sapkowskiego ? chyba nie bo raczej nie wiesz co to jest rzyć to nie jest wcale miasto ]:-] |
|
Autor |
Lampka Użytkownik
|
Dodane dnia 24/02/2007 10:21 |
|
|
Czytałem Sapkowskiego i wiem, co to jest rzyć, choć gwrantuję, że ww. pisarz tego słowa nie opatentował bynajmniej. A mój poprzedni post to ironia, o czym ty też zapewne wiesz.
Bo wiesz, co to jest ironia, prawda?
Pozdrawiam i tematu nie ciągnę, bo chyba nie po to tu jesteś by dyskutować o zadach i miejscowościach "zatyłkach"
Edytowane przez Lampka dnia 24/02/2007 10:25 |
|
Autor |
Kordeus Użytkownik
|
Dodane dnia 24/02/2007 11:08 |
|
|
Bagrit, i jescze raz bagrit. O Sapkowskim tu nie dyskutujemy
"Tak! zemsta, zemsta, zemsta na wroga,
Z Bogiem i choćby mimo Boga!" |