Autor |
dofinansowania |
jagred Użytkownik
|
Dodane dnia 03/04/2005 16:55 |
|
|
Pragną zadaą jedno pytanie a mianowicie czy założywszy drużyne wikiłgską mam możliwołą zdobyą jakieł dofinansowanie na ten cel bo caly potrzebny sprząt strasznie dużo kosztuje a niestety nie wszystkich na to staą |
|
Autor |
DOFINANSOWANIE |
Gosc Użytkownik
Ostrzeżeń:3
|
Dodane dnia 03/04/2005 17:21 |
|
|
Wiesz, myślą że warto zainteresowaą tą sprawą jakis dom kultury, muzeum, władze samorządowe. Ta kwestia jest przecież bardzo widowiskowa. Stamtad ewentualnie możnaby otrzymac pomoc, w roznym charakterze i zakresie. Ewentualnie można sią zarejestrowac jako stowarzyszenie i sprobowac cos uzyskac ze srodkow europejskich. Pozdr. Wiking. |
|
Autor |
DRUŻYNA |
BES Użytkownik
|
Dodane dnia 09/04/2005 20:22 |
|
|
Wiesz, mój poprzednik ma racje. Warto zaintersowaą tą sprawą jakieł oficjalne czynniki, które mogłyby pomoą. Z doświadczenia jednak wiem, że najważniejszy jest pierwszy krok - tzn. zorganizowac dobrze taką drużyną i pokazaą sią gdzieł publicznie. Wtedy na pomoc bądzie można łatwiej liczyą. Słowem - najpierw należy włożyą solidną pracą u podstaw. Potem sią okaże że było warto. Pozdrawiam. BES. |
|
Autor |
RE: dofinansowania |
Gosc Użytkownik
Ostrzeżeń:3
|
Dodane dnia 12/05/2005 16:14 |
|
|
W nr. 7 GR jest o dofinansowaniu Wikingow przez UE |
|
Autor |
Azazelbrzr Użytkownik
|
Dodane dnia 06/10/2005 11:06 |
|
|
Dofinansowanie z UE to bardzo dobry pomysł, osobiście skorzystaliśmy z tego rozwiązania i właściwie najbardziej się opłacało. Bo jak chyba niektórzy się przekonali np. z Urzędami Miast różnie bywa... Z muzeum jeszcze nie próbowałem a jeśli chodzi o jakiś ośrodek kultury to u nas raczej skłaniają się do bezpłatnych wynajmów sal na treningi itp niż płacenie kasy. Można spróbować w jakimś klimatycznym pubie. A jak już poprzednicy wspomnieli, najwazniejsza jest własna praca i pokazanie się że Ci zależy. W razie czego służe pomocą, oczywiście na tyle na ile będe w stanie |
|
Autor |
^Czarny Rycerz Administrator
|
Dodane dnia 07/10/2005 10:29 |
|
|
Na stronie pewnego bractwa jest o tym ze dostali 5000euro[grin] |
|
Autor |
Andrzej Użytkownik
|
Dodane dnia 08/10/2005 12:16 |
|
|
Hm, a jaka to strona?
A tak przy okazji to gdzie i jak można złożyć podanie o kasę z UE? |
|
Autor |
|
Dodane dnia 08/10/2005 12:47 |
|
|
Nie pamietam jaka ale znalazlem na Bagricie.Jak znajde to napisze |
|
Autor |
pirat Użytkownik
|
Dodane dnia 11/10/2005 18:38 |
|
|
czy jeśli nie jesteśmy zarejestrowani a chcemy mieć jakieś dofinansowania z UE to musimny sie koniecznie zarejestrować czy to płatne jest? |
|
Autor |
Andrzej Użytkownik
|
Dodane dnia 12/10/2005 16:52 |
|
|
Aby dostać jakiekolwiek dofinansowanie musisz być zarejestrowany i nic to nie kosztuje (ale trzeba spełnić pewne wymogi). |
|
Autor |
pirat Użytkownik
|
Dodane dnia 12/10/2005 17:06 |
|
|
tzn? chodzi o rejestracje w sądzie bo cos tak słyszłem? A jeśli mozna to co za wymogi to są (mieć pełnoletniego opiekuna itd)?
We pillage, we plunder, we rifle and loot. Drink up me 'earties yo ho! |
|
Autor |
|
Dodane dnia 12/10/2005 20:29 |
|
|
spytaj sie roznych ludzi z bractw. A chodzi o rejestracje w sadzie |
|
Autor |
pirat Użytkownik
|
Dodane dnia 13/10/2005 09:16 |
|
|
a gdzie można sie jeszcze rejestrowac? w bagrincie??
|
Autor |
Andrzej Użytkownik
|
Dodane dnia 14/10/2005 14:18 |
|
|
Stowarzyszenie rejestruje się w sądzie. Aby się zarejestrować potrzeba 15 pełnoletnich osób.
Pozdrawiam |
|
Autor |
pirat Użytkownik
|
Dodane dnia 14/10/2005 15:15 |
|
|
no to w takim razie nici z dofinansowań heh
|
Autor |
ksiaze_brzr Użytkownik
|
Dodane dnia 16/10/2005 19:42 |
|
|
dobra jesli chodzi o dofinansowanie 5000e to polecam naszą stronke www.brzr.elsat.net.pl korzystalismy z programu w ktorym nie trzeba miec zarejstrowanego bractwa pozatym wszystko opisane jest na stronie. Akurat mialem przyjemnosc pisac i koordynowac ten projekt i odpowiem na kazde pytanie |
|
Autor |
ksiaze_brzr Użytkownik
|
Dodane dnia 16/10/2005 19:43 |
|
|
dobra jesli chodzi o dofinansowanie 5000e to polecam naszą stronke www.brzr.elsat.net.pl korzystalismy z programu w ktorym nie trzeba miec zarejstrowanego bractwa pozatym wszystko opisane jest na stronie. Akurat mialem przyjemnosc pisac i koordynowac ten projekt i odpowiem na kazde pytanie najlepiej na maila [email protected] |
|
Autor |
pirat Użytkownik
|
Dodane dnia 16/10/2005 21:18 |
|
|
o no to w takim razie jestem tym zainteresowany jak bedziesz na gg to sie skontaktuje
|
Autor |
Dagobert Użytkownik
|
Dodane dnia 22/01/2006 12:37 |
|
|
Tak, ja też się z chęcią czegoś dowiem na ten temat, w końcu 5000e drogą nie chodzi
"Jeśli nie jesteś w stanie poświęcić życia dla swoich marzeń, to nie jesteś ich wart." |
|