Za przeproszeniem : A czy ty umiesz czytać ? Jeśli tak, to przeczytaj cały temat i dopiero potem się pytaj. Temat nie jest długi. To są płaty. Z czego to zrobić ? O to się pytamy. Składa się z płytek, które są przynitowane do materiału.
serafin56
po pierwsze zrobił mi je ktoś inny, napisałem że są moją własnością
po drugie przy poście istnieje przycisk edit i zamiast pisac dziesięciu postów o tym samym może byc jeden. Zdjęcia tych płatów mozesz znaleźc na stronie Loricamosa
Bractwo Rycerskie Zamku Będzin
Ordo Militaris et Hospitalis Sancti Lazari Hierosolymitani
Na stronie Medivial Market'u są płaty i inne uzbrojenie, a rzeczy z tego sklepu są raczej solidne. Dużo dobrego mówi się o Hefajsto, robi dobre uzbrojenie za przyzwoitą cenę.
Chorągiew Żywiecka ogłasza otwarty nabór!!!! Po szczegóły proszę udać się na stronę www.chz.zywiecczyzna.com lub pisać na moje gadu (2396573).
Loricamos ostatnio zrobił się "trendy" ale jak dla mnie przelicznik cena/jakość (i termin) nie jest zbyt ok. Co do historyczności ich wyrobów to nie wypowiem się bo się nie znam
Z Loricamosem jest tak, że głównie robi dla zagranicy i klienci biorą to co jest na stronie. Jeśli chcesz zamówić wyrób historyczny po prostu powiedz mu co chcesz.
Bractwo Rycerskie Zamku Będzin
Ordo Militaris et Hospitalis Sancti Lazari Hierosolymitani