Autor |
RE: Prośba o Poradę odnośnie pancerzy |
Wierny Piotr Użytkownik
|
Dodane dnia 19/05/2011 23:22 |
|
|
Hehe na baaaardzo długo przed pojawieniem się miecza długiego.
Lenistwo i minimalizm, nawet wujka google byś się zapytał i byś otrzymał odpowiedz na tak proste i oczywiste pytania.
Zapraszam na naszą stronę WWW.ROUTIERS.PL
Mój kram znajdziesz na:
http://www.freha.pl/index.php?showtopic=22138&hl=
Edytowane przez Wierny Piotr dnia 20/05/2011 07:58 |
|
Autor |
Michalek1596 Użytkownik
|
Dodane dnia 20/05/2011 14:17 |
|
|
hmm... Skoro tak to po co jest to forum? Jak każdą informację można wyszukać w google? nie jestem tak zaawansowanym uzytkownikiem więc co nawet się spytac nie mozna? Zawsze musisz wszystko krytykować a nie umiesz po prostu napisać nie niema żadnego pokrewieństwa. Czy to tak trudne.? A jak coś nie pasuje to możesz napisać : wyszukaj sobie w google''
Jeśli walczysz do znaczy że nie przegrałeś.! |
|
Autor |
Rey Użytkownik
|
Dodane dnia 20/05/2011 19:13 |
|
|
Michałek osobiście polecam tobie troszkę przystopować a nie rzucać się na wielkie wody! Trzeba wszystko przemyśleć po kilka razy zanim zacznie się inwestować w sprzęt. Po za tym jesteś jeszcze młody.
Proponuję tobie abyś najlepiej poszukał jakieś bractwo w twojej okolicy, spotkał się i porozmawiał, wtedy wszystko tobie wyjaśnią.
Tak ja zaczynałem dość już dawno zabawę w RR.
Bractwo Rycerskie Herbu Prus/Konfederacja Szlachty Wlkp. |
|
Autor |
Michalek1596 Użytkownik
|
Dodane dnia 20/05/2011 20:24 |
|
|
Tylko się pytam... chcę się tylko zapytać z ciekawości.. uzbrojenie mam w nie tej co trzeba epoce ale mi to nie przeszkadza bo to tylko potrzebne do Zabawy w rycerzy z kolegą, tak o żeby było bezpiecznie. Do bractwa napewno wstapie gdy ukończe 18lat. A na razie nie będę wydawał grubej kasiorki na uzbrojenie. To jakby powiedzieć PROWIZORKA. To tyle chciałem się zapytac czy coś pasuje czy nie a tu od razy hahahaha. Nie znam się tak jak Wy....
Jeśli walczysz do znaczy że nie przegrałeś.! |
|
Autor |
Wierny Piotr Użytkownik
|
Dodane dnia 20/05/2011 22:04 |
|
|
W wielkim skrócie i ogólnikowo.
Hełm okularowy - ok. X wiek, schyłek kolczug wczesny XIV wiek, pojawienie się mieczy długich schyłek XIII początek XIV wieku. Rozrzut przynajmniej 200 lat to tak jak byś w ręce np. grenadiera napoleońskiego wsadził kałacha. Nie krytykuje, jedynie zachęcam do myślenia i poszukania samemu. Dla mnie oczywistym jest, że skoro czymś się interesuje to chcę wiedzieć na ten temat jak najwięcej. Forum służy owszem do rozmowy, wymiany informacji. Wybacz jednak jak się czyta po raz enty te same pytania, to po pewnym czasie albo zlewasz takie posty, albo trafia cię szlag. Tym bardziej jak się wysilisz i odpowiesz, czy zrobi to ktoś inny a osoba pytająca nie zada sobie trudu nawet by to przeczytać nie mówiąc o użyciu funkcji: szukaj.
Pozdrawiam
Zapraszam na naszą stronę WWW.ROUTIERS.PL
Mój kram znajdziesz na:
http://www.freha.pl/index.php?showtopic=22138&hl=
Edytowane przez Wierny Piotr dnia 21/05/2011 21:00 |
|