Amrod napisał/a:
My na treningach dajemu początkującym : przewrót z półtorakiem lub do domu.
o rany
Amrod napisał/a:
na materacach każdy staje w pozycji, zadaje cios, robi przewrót i wstaje bez użycia rąk od razu na vom Tag,
Na materacach? Bez użycia rąk i do vom Tag? Nie dziw się, że popłynęła cała masa postów od "dyletantów", bo zaprzeczasz sam sobie, dodając jeszcze tych Pudzianów (robiących zabójcze 20 pompek ). Mieszasz samą pracę nóg bez broni z przewrotami z bronią, jako ćwiczenie dla początkujących. Niech ci początkujący najpiew nauczą się poprawnie przejść przez salę z najprostszym uderzeniem, a póżniej mogą sobie robić przewroty "z półtorakiem", bo z praktyki widać, że ludzie przychodzący na pierwsze treningi mają problemy z najzwyczajniejszą synchronizacją ręka-noga, tym bardziej jeśli zaczynacie szkolenie od "oburęcznego" miecza.
A przewroty i skoki przez skrzynię z bronią to ćwiczenia uzupełniające, chyba że z założenia chcecie z każdego, kto przychodzi do Was na trening zrobić kaskadera, ale to już nie jest szermierka.
Niczego nie mieszam, tylko piszę, co widzę.Parę postów wcześniej podałem adres i godziny treningów.Przyjdż i zobacz.
I nie mieszam pracy nóg z przewrotami, tylko opowiadam, co robimy.Co do synchronizacji ręka-noga, to masz rację, bo sam miałem z tym kłopoty, i stanąć bez pomocy rąk na z dachu również okazało się trudne.Parę postów wyżej masz również link do grupy.Zapraszam.
Doda jest wyjechana najlepsza piosenkarka na świecie i pusykatdols jest jeszcze fajny
Z Gliwic jest uzytkownik Zajac(mam nadzieje ze sie nie obrazi ze o tym napisalem... ). Napisz Prywatna Wiadomosc, on powinien udzilic CI wiecje informacji. Awatara mozesz zmienic w menu "Edytuj Profil"
"Tak! zemsta, zemsta, zemsta na wroga,
Z Bogiem i choćby mimo Boga!"
nie obrazi sie
trening ARMA PL Gliwice: soboty i niedziele, stadion XX-lecia koło OSiR Politechniki Śląskiej, od 10:30 do utraty sił. nie ja dowodzę, ale można przyjść zapytać co i jak.
weseleeeeeeeee mój 50 post
...w zakopanem na giewoncie,
scelił baca bace w prącie.
cy go scelił, cy nie scelił
ale onieśmielił,
ale onieśmielił...