Za***iaszcza stronka, ciekawe, czy maja jeszcze filmiki ze strzelaniem z drzewcówki.
Ad rem: pełen szacunek dla panów z tabelki.
Zwróciłem uwage na jeden szczegół: najdalsze strały w rubryce "ammo"czesto mają wpisane "egg". Czyzby zatem nie tylko cięzar, ale i kształt miał znaczenie?
I druga sprawa: może podyskutujemy o dopuszczalności procy na imprezach ruchu-ruchu? na razie jest z tym raczej słabo, jako powód podawane jest BHP (Bezpieczenstwo i Higiena Pokazu).
pozdrawiam
P
Za***iaszcza stronka, ciekawe, czy maja jeszcze filmiki ze strzelaniem z drzewcówki.
Ad rem: pełen szacunek dla panów z tabelki.
Zwróciłem uwage na jeden szczegół: najdalsze strały w rubryce "ammo"czesto mają wpisane "egg". Czyzby zatem nie tylko cięzar, ale i kształt miał znaczenie?
I druga sprawa: może podyskutujemy o dopuszczalności procy na imprezach ruchu-ruchu? na razie jest z tym raczej słabo, jako powód podawane jest BHP (Bezpieczenstwo i Higiena Pokazu).
pozdrawiam
P
Kształt jest istotny - aerodynamika.
Co do proc na imprezach, to ja co roku dopuszczam na tych co organizuję, tak samo jak moi znajomi. Imprezy do 80-90 osób, ale procarzy jest conajmniej kilku zawsze, przeważnie ze sznurkowymi. Pociskami są przeważnie zabarwione piłki tenisowe.
Nie mam nic przeciwko takiemu rozwiązaniu na imprezach- zwłaszcza, że osłaniamy się pawężami które zasłaniają nas właściwie od kolana aż po wizurę. Warto coś takiego wypróbować...
Witajcie,
jestem zafascynowany działaniem procy sznurkowej i chcę nauczyć się z niej korzystać. Jestem początkujący i przede mną wiele ciężkiej pracy. Mam pytanie do Ciebie, Teodor, gdzie i kiedy organizujesz imprezy dla procarzy? Chętnie podpatrzyłbym ich technikę. Napisz proszę na mojego maila: [email protected]. Z góry dzięki