Autor |
Prołby do Gazety Rycerskiej |
Gosc Użytkownik
Ostrzeżeń:3
|
Dodane dnia 27/10/2004 14:31 |
|
|
Witam wszystkich miłołników łredniowiecza! oraz redakcje "Gazety Rycerskiej."Trafiłem do niej poprzez "Odkrywcą",którego również czytam. Mam prołbe. Nie możecie Gazetą Rycerska wydawaą w całości kolorową i na leprzym papierze. Okładka jest super ale łrodek troszke mnie zawiódł.Mam kłopocik z czytaniem bo denerwuja mnie te Kserówki a szkoda bo teksty są ok. Jest w niej to czego od dawna szukałem,tj archeologia ,bractwa ,historia,ciekawostki i imprezy. Nic dodac nic ująą.!!! Tak trzymaą. Pozdrawiam z Łowicza,grodu Pelikana. Jack |
|
Autor |
wszystko z czasem |
benek Użytkownik
|
Dodane dnia 28/10/2004 09:39 |
|
|
Myślą, że wszystko z czasem bądzie.
Istnienie wersji "gazetowej" i "internetowej" Gazety Rycerskiej powoduje wiąksze zainteresowanie tą pierwszą - a to pewnie niedługo zaowocuje. Zależy to jednak oczywiście od wydawcy. Ale także od takich włałnie głosów jak Twój :-)
Pozdrawiam |
|
Autor |
Re: |
Gilbert Użytkownik
|
Dodane dnia 02/11/2004 13:50 |
|
|
To jak coł już mówimy o Gazecie to ja coł dodam. Jeżeli to coł da oczywiście :]. Moja prołba - czy można nałożyą wiąkszy nacisk na korektą? Niby takie małe błądy - literówki, ale jednak to czasami (cząsto) mączy. Może da sią z tym coł zrobią? ;] |
|
Autor |
benek Użytkownik
|
Dodane dnia 02/11/2004 15:00 |
|
|
[quote:5fec53c1cd="Gilbert"]To jak coł już mówimy o Gazecie to ja coł dodam. Jeżeli to coł da oczywiście :]. Moja prołba - czy można nałożyą wiąkszy nacisk na korektą? Niby takie małe błądy - literówki, ale jednak to czasami (cząsto) mączy. Może da sią z tym coł zrobią? ;][/quote:5fec53c1cd]
Teraz można - a zpewnością trzeba. I oczywiście tu prołba o zwracanie uwagi na takie miejsca.
Pozdrawiam |
|
Autor |
Igor z Moskwy Użytkownik
|
Dodane dnia 25/01/2005 23:37 |
|
|
służe uprzejmie
najnowszy numer, artykuł: Żądni życia" Jomswikingowie.
literówki w nazwie Jomsviking. kolumna pierwsza i kolumna ostatnia ), w pierwszej: Jomsvkinga, w ostatniej Jomwikingowie.
oba przypadki na dole kolumn
i niech ktoł mi z łaski swojej odpowie jak zamówic archiwalne nr gazety.
chyba, ze to forum już umarło... |
|
Autor |
benek Użytkownik
|
Dodane dnia 26/01/2005 08:57 |
|
|
Dziąki. Uwagi przekazują redakcji wersji drukowanej.
Na pytanie sam odpowiedziałeł pisząc na forum :-)
Pozdrawiam |
|