Bardzo pdoba mi się pomysł z konkursem "Ryceriada - reaktywacja". Dzięki niemu można dowiedzieć się czegoś więcej, o czym inni wiedzą, a chcą to przekazać. No i widać jakie jest duże zaiteresowanie średniowieczem.
Chciałbym jednak aby powstawały nowe konkursy. Poza tym, że interesuję się średniowieczem, to moją pasją jest także fotografowanie, szczególnie zamków i tego co dotyczy tamtej epoki. Stąd nieskromnie zapytam, może by kiedyś stworzyć jakiś konkurs fotograficzny. Powiększyło by to galerię "GR", a może odkryły by się przy okazji jakieś talenty tofograficzne wśród użytkowników.
Czekam na opinię? Czy podoba się wam ten pomysł?
Mi osobiście bardzo się podoba Twój momysł na konkurs fotograficzny, tez lubie robic zdj zamkom ,pałacom i kościłom . W tej kewsti jestem jak najbardziej "za".
Powiem tak. Tak jak zapowiadalem na poczatku sezonu, Gazeta Rycerska chce zrobic kilka konkursów. Po pierwszym jaki był, GR jest ... zzałamana. Frekwencja powaliła nas na kolana. Ale ok. moze to był zły konkurs. moze inne beda miały lapsze zainteresowanie wśród czytelników GR.
Ale to juz niebawem