Autor |
RE: Nabór do grupy "japońskiej"- Lublin |
Erronis Użytkownik
|
Dodane dnia 28/10/2008 20:37 |
|
|
Tuś mi bratem!
Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo! |
|
Autor |
Shouryuu Użytkownik
|
Dodane dnia 28/10/2008 21:40 |
|
|
Korczak
Zapytałem (pare miesięcy temu), co myślą o takim "samurajskim" bractwie i czy nie było by chętnych. To się odezwał jeden tylko gość ( z Niemiec) i mnie objechał od góry do dołu. No to nie byłem mu dłużny ( acz kulturalnie, żeby nie było). No i tak sobie podyskutowaliśmy chwilę. Aż zwątpiłem i poprosiłem moda o usunięcie tematu. Było to w dziale mieczowym. Jakoś nie mam ochoty znowu tam próbować... |
|
Autor |
Korczak Użytkownik
|
Dodane dnia 29/10/2008 08:35 |
|
|
W rzeczy samej, dziwna reakcja. Musiałeś trafić na jakiegoś nadętego buraka o ciasnych horyzontach.Cóż, ja ze swojej strony mogę zapewnić, że dyskretnie rozpytam (tak by umknęło to uwadze senseia Pawła) w szeregach Katori Shinto Ryu, czy nikt nie byłby zainteresowany.
Podoba mi się pomysł o stworzeniu takiej alternatywy dla sympatyków japońskiej wojskowości.
Żeby się zabawić,
trzeba kogoś zabić... |
|
Autor |
^AdminIsAway Administrator
|
Dodane dnia 29/10/2008 08:46 |
|
|
Już taki istnieje nawet na tym forum bodajże 6 Najemny Oddział Piechoty Japońskiej czy jakoś tak.
Bractwo Rycerskie Zamku Będzin
Ordo Militaris et Hospitalis Sancti Lazari Hierosolymitani
In gladio veritas! |
|
Autor |
Shouryuu Użytkownik
|
Dodane dnia 29/10/2008 09:10 |
|
|
Korczak, dzięki tylko, że ja jestem w Lublinie a nie w Krakowie. No chyba, że chodzi Ci o to żeby i w Grodzie Kraka coś takiego zorganizować? Fajnie by było, bo im więcej nas tym weselej.
Death-wish, istbieje 3 Najemny Oddział Piechoty Japońskiej w Rzeszowie. Z Jakubem na czele. Od pół roku obiecuje mu że w końcu stoczymy pojedynek w japońskich "płytach". |
|
Autor |
Korczak Użytkownik
|
Dodane dnia 29/10/2008 18:45 |
|
|
Sensei ostatnio cięgiem w Tarnowie siedzi. Ale uczniowie Katori rozsiani sa po całej Polsce. Przykładem jest całkiem pokaźna liczba uke z Warszawy .
Żeby się zabawić,
trzeba kogoś zabić... |
|
Autor |
Shouryuu Użytkownik
|
Dodane dnia 09/04/2009 18:34 |
|
|
Barctwo ruszyło, nawet dorobiliśmy sie forum. Jako że nie mamy jeszcze strony, wszystkich zainteresowanych zapraszam tutaj: http://www.ryuugumi.fora.pl/
|
|