Autor |
RE: GR CZY FREHA? |
pirat Użytkownik
|
Dodane dnia 22/03/2006 20:42 |
|
|
Na FREHA wypowiadają sie doświadczone osoby i które siedzą w ruchu rycerskim(i nie tylko) od paru albo parunastu lat. Tak jak ktos już wspomniał GR n igdy nie bedzie FREHĄ i na odwrót. GR moim zdanie m dopiero sie rozwija ale wieksząść użytkowników tego forum to początrkujący (mówię też również o sobie bo z RR jestem zwiazany gdzieś 1,5roku). Co do tego forum rycerskiego to jest tam, dosć mało użytkowników postów i po za tym niczego dobrego temu forum nie wróze.Co do Blazeja to niedenerwoj sie rozumiem ż ebronisz swojego stanowiska i swojego forum ale nie jest to powód zeby kogoś wyzywać
We pillage, we plunder, we rifle and loot. Drink up me 'earties yo ho! |
|
Autor |
Andrzej Użytkownik
|
Dodane dnia 22/03/2006 21:40 |
|
|
Blazej napisał/a:
PS: Podajcie swoje nazwy na freha
Hm, moją znajdziesz bardzo łatwo, jestem tam moderatorem.
Pozdrawiam |
|
Autor |
Dawidzik Użytkownik
|
Dodane dnia 23/03/2006 08:03 |
|
|
Blazej napisał/a:
Jeżeli to fotum rycerskie jest żłobkiem to ty jesteś małym plemnikiem.
Wiesz co, jakoś plemnikiem się nie czuję. Na serio! musisz mi wierzyć na słowo.
A co do nicków na fresze to poszukaj mojego emblematu to mnie znajdziesz.
|
|
Autor |
Blazej Użytkownik
Ostrzeżeń:1
|
Dodane dnia 25/03/2006 09:54 |
|
|
Ej a moje forum też nie czujer się żłobkiem... Uwierz mi na słowo. Sorry za off topic
|
|
Autor |
Dawidzik Użytkownik
|
Dodane dnia 25/03/2006 16:32 |
|
|
Przenosimy tą dyskusję na PM
pozdrawiam
Edytowane przez Dawidzik dnia 25/03/2006 16:32 |
|
Autor |
Jaxus94 Użytkownik
|
Dodane dnia 27/03/2006 08:05 |
|
|
A moze lepiej na gg...
www.forumrycerskie.fora.pl |
|
Autor |
Lukas Użytkownik
|
Dodane dnia 29/03/2006 12:25 |
|
|
porzarliscie sie o fora załosne kazdy pisze tam gdzie chce kazdemu co innego sie podoba czy tak ciezko dojsc do tego wniosku??
Życie kpi z miłości a śmierć ja utrwala
Edytowane przez Lukas dnia 29/03/2006 12:25 |
|
Autor |
Maria Użytkownik
|
Dodane dnia 30/07/2006 01:32 |
|
|
porzarliscie sie o fora załosne tak jak żałosne jest generalnieto,ze na forum ludzie się kłóca o rone rzeczy, co właściwie powinno się nazwac dyskusją. Jeśli zas chodzi o moje zdanie, to jak dla mnie owszem, freha jest bardziej powszechna, tyle,że tam ludzi episza w sposób bardzo zarozumiały i zupelnei nie umeiją sie zdystansować do RR. Ja nawet nei jestestem zalogowana na freha, z resztą o mneitak już takie zreczy napisali,ze ho ho... |
|
Autor |
Stanislaw Szal Użytkownik
|
Dodane dnia 30/07/2006 10:20 |
|
|
Taki mały off topic... Czy ktoś się orjentuje co się dzieje z Frehą? Kiedy będzię znowu funkcjonować?
Edytowane przez Stanislaw Szal dnia 30/07/2006 10:20 |
|
Autor |
korinka Użytkownik
|
Dodane dnia 30/07/2006 10:40 |
|
|
coś się porypało zapewne, a zacznie działać prawdopodobnie jak Wacher wróci i ją naprawi czyli z tego co kojarzę za 2 tyg |
|
Autor |
RE: Gazeta Rycerska |
KRICZEK Użytkownik
|
Dodane dnia 31/07/2006 12:48 |
|
|
No jasne że GR tu jast wszystko "czarne na białym"
KRICZEK |
|
Autor |
Stanislaw Szal Użytkownik
|
Dodane dnia 31/07/2006 14:50 |
|
|
A na Freha nie jest?
|
|
Autor |
Maria Użytkownik
|
Dodane dnia 31/07/2006 19:42 |
|
|
W chwili obecnej zdecydowanie wole GR, ponieważ w przeciweństwie do freha, działa.... |
|
Autor |
Jacob Użytkownik
|
Dodane dnia 02/08/2006 23:36 |
|
|
a ja wlasnie lubie FREHA za ten nielubiany przez was profesjonalizm... W końcu jak coś się robi to się probuje to robić dobrze i profesjonalnie. Na Freha jest zawarte wiele ważnych szczegółów, no i skarbnica wiedzy :]
NiE Ma MiEjScA jAk DoM..., NiE mA, NiE mA.... [Pih] |
|
Autor |
Szerszen01 Użytkownik
|
Dodane dnia 06/08/2006 13:17 |
|
|
Freeha nie jest zła, ale teraz padła to siedzimy na GR
"Męstwo hartuje się ranami! " |
|
Autor |
czlowiek Użytkownik
|
Dodane dnia 29/08/2006 21:53 |
|
|
Na fresze można się dużo dowiedzieć. Zaczerpnęłem z niej bardzo dużo wiedzy. Ale narazie wole GR. Troche więcej luzu i ten kameralny klimat
Jesli chodzi i www.forumrycerskie.fora.pl to MROK przed chwila je pierwszy raz przejzalem
Edytowane przez czlowiek dnia 29/08/2006 21:58 |
|
Autor |
Blazej Użytkownik
|
Dodane dnia 29/08/2006 22:03 |
|
|
MROK to mów sobie na......(szkoda słow pewnie bym dostał od pewnego moda ostrzeżenie nr 3) A jeśli to mrok to po co na nie wchodzisz...
|
|
Autor |
czlowiek Użytkownik
|
Dodane dnia 30/08/2006 16:24 |
|
|
Wszedłem tam żeby sprawdzić czy jest coś warte. Nie ma tam dosłownie nic wartościowego, brak tam ludzi doświadczonych którzy naprawde znają się na rzeczy. Kilka osób które w większości nawet w żadnym bractwie nie są |
|
Autor |
Szerszen01 Użytkownik
|
Dodane dnia 30/08/2006 18:08 |
|
|
Freha działa więc znów możemy narzekać na ten "profesjonalizm". Mi się ten profesjonalizm podoba jak wróce prosto z treningu bractwa i zaczynam czytać Frehe, ale w chwilach takich jak teraz, czyli za oknem deszcz, pochmurno i ciemno, a ostatni trening miałem tydzień temu to wole posiedzieć na GR bo tu jest tak jak ktoś wspomniał, więcej luzu i kameralny klimacik
"Męstwo hartuje się ranami! " |
|
Autor |
Blazej Użytkownik
|
Dodane dnia 31/08/2006 16:47 |
|
|
czlowiek napisał/a:
Wszedłem tam żeby sprawdzić czy jest coś warte. Nie ma tam dosłownie nic wartościowego, brak tam ludzi doświadczonych którzy naprawde znają się na rzeczy. Kilka osób które w większości nawet w żadnym bractwie nie są
Znasz takie przysłowi (polecam Biblie ) "Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień" - Jesteś profesjonalistą. Nię? To więc nie oceniaj.
PoZdRaWiam - AdMiN FR
|
|