De lorche...dzial Ogloszenia (bylo cos takiego).. A z tego z wiem to na wiekszosci turnieji korbacze są zabronione a poza tym www.bagrit.pl tam sprawdz dzial rzemieslnicy
Nerewar czytales to forum?? Z wypowiedzi większosci wynika (szczególnie andrzeja ) ze allegro jest tylko miejscem do pozbywania sie smieci...i ja sie z tym zgadzam...lepiej kupic u kogos sprawdzonego
Powiedzmy że niema nikogo w okolicy kto ma sprzedac taką broń i niekażdego stac na bardzo dobry miecz za 600zł. W takim przypadku Allegro wydaje się byc dobrym źródłem zaopatrzenia.
Popieram i Czarnego i Nerevara. Na Allegro mozna tez znalezc niezly sprzet choc i niezle gów*o. Czsami mozna tafic na aukcje od niskiej ceny a nikt tam nie wlazi...sami wiecie a przeciez pieniadze nie rosna na drzewach a ludzie nie sra*ą kasą.
Nie wiem jak wygląda u nich z jakością mieczy ale hełmy z blachy 1,3 to samobójstwo (reszta oferty też jest wątpliwej jakości historycznej). A miecze maja ciężkie.
Pozdrawiam
Czarny Rycerz napisał/a:
Z wypowiedzi większosci wynika (szczególnie andrzeja ) ze allegro jest tylko miejscem do pozbywania sie smieci...i ja sie z tym zgadzam...
Ja takze, ale nie calkiem niektore aukcje nalerza do "sprawdzonych" rzemieslnikow.
pozdrawiam
Pisałem już. Że swietny sprzęt robi Sławek z Lublina www.dlarycerzy.livenet.pl Miecze robi od 300zł, topory i buzdrygany od 80, sztylety 100, a korbacze nie no nie mam pojecia nie zamawiałem jeszcze. Arma czyli Maciejko!!! Oj nie, nie polecam klepie nie miecze ale płaskowniki. Mam jego jeden miecz i żałuje. A pozatym wszystkie miecze robi na jedno kopyto.
Pozdrawiam